Ungdom och konfirmand

Konfirmation 2018–2019

Höstterminen 2018:

Från höstterminen 2018 erbjuder vi nedanstående fyra alternativ för konfirmation:

Se foldern om konfirmation 2018–2019.

Grupp 1

Grupp 2

Grupp 3

Grupp 4

Konfirmationstiden är en tid för att lära känna sig själv, vad du tänker och tror på.

Vill du upptäcka vem Gud är? Finns Jesus med i ditt liv? Konfirmationen är en bekräftelse på ditt dop. I Guds ögon är alla människor värdefulla. Konfirmationen är ett sätt att bekräfta att också just du är värdefull.

Anmälan:

Klicka här för att anmäla dig!

Information:

För mer information,

kontakta kyrkoherde Anna Kulle Säfstrand:

anna.kulle@svenskakyrkan.se

tel: 042-717 34, 070-609 79 76

Välkommen att höra av dig!

Ungdomsgruppen i Mörarps församlingshem.

För ungdomar

Ungdomsgruppen

I församlingen finns ungdomsgruppen för alla som är 14 år och uppåt. Vi träffas varje onsdag, oftast i Mörarps församlingshem, för att hitta på det vi bestämmer tillsammans.

Det blir fika, häng och snack om det som just nu känns viktigast i livet. Tillsammans bestämmer vi och genomför också projekt, som till exempel i oktober då vi ordnade en cafékväll för ”Världens barn”.

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till ingrid.m.dahlstrom@svenskakyrkan.se

Gaudium

För lite äldre ungdomar som går i gymnasiet finns gruppen Gaudium som träffas en gång i månaden och planerar att göra en resa till våren.

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till anna.kulle@svenskakyrkan.se

Välkommen med!

Chorus Mix

Chorus Mix är ungdomskören som träffas på måndagar klockan 17–18.15 i Kupan i Påarp. Vi sjunger sånger i stämmor i blandade stilar, vi framträder i våra kyrkor och medverkar vid konserter. Det senaste åren har vi satt upp musikalen ”The Sound of Music” och varit på körresor i Stockholm. I höst medverkar vi bland annat vid ”unga sångare och musiker från bygden” och vid luciakonserterna. Läs mer.

Körledare: Carolina Tholander.

Vill du veta mer? Hör av dig till

carolina.tholander@svenskakyrkan.se

Välkommen med!

Anmälan till konfirmationsläsning:

Klicka här för att anmäla dig!

Det händer!

Se våra aktiviteter i församlingen!

Se alla gudstjänster!

Se musik i församlingen!