LEDIGA TJÄNSTER

Säsongsarbete

Kropps församling söker säsongsarbetare för tiden 1 april–31 oktober 2019.

Kropps församling består av sex kyrkor och fem kyrkogårdar: Kropp, Björka, Mörarp, Hässlunda, Frillestad och Välluv.

Vi söker en säsongsarbetare till våra kyrkogårdar. Det är ett utomhusarbete som kräver god fysik. Till arbetsuppgifterna hör bland annat häck- och gräsklippning, ogräsbekämpning, gravgrävning och allmän fastighetsskötsel.

Det är meriterande om du har trädgårds- eller anläggningsutbildning och erfarenhet av kyrkogårds-, park- eller anläggningsarbete. B-körkort krävs samt tillgång till bil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Heltid vardagar under säsong.

Månadslön enligt avtal.

Sista ansökningsdag: 22 februari med löpande rekrytering.

Skicka ansökan till fastighets- och kyrkogårdsföreståndare Niclas Persson. E-post: niclas.persson@svenskakyrkan.se

Frågor besvaras av Niclas Persson: tel. 042 717 69.

Det händer!

Se våra aktiviteter i församlingen!