LEDIGA TJÄNSTER

Kropps församling söker

KOMMINISTER

med inriktning barn, ungdomar och konfirmander.

Om oss

Kropps församling har cirka 4800 kyrkotillhöriga i ett expansivt geografiskt område med runt 8600 invånare. Församlingen består av flera tätorter och byar runt Helsingborgs stad. Vi förvaltar sex unika kyrkor, fem av dem med medeltida ursprung. Fem församlingshem står till vårt förfogande. I vår församling har vi mycket verksamhet för människor i alla åldrar och vi satsar stort på musiken med många körer. Vi har en god ekonomi men det är genom det ideella arbetet som vi har möjlighet att upprätthålla alla dessa extra arrangemang som finns i vår församling. Vi har en tydlig organisationsstruktur som underlättar för medarbetarna att utöva sina respektive arbetsuppgifter alltefter deras kompetens. I vår församling råder en god stämning med gott samarbete mellan anställda, förtroendevalda och församlingsmedlemmar.

Vem är du

Du som söker brinner för att arbete med barn, unga och konfirmander och blir verksamhetsansvarig för detta område. Du älskar att vara präst och att möta människor där de är, i olika åldrar och skeenden i livet. I tjänsten ingår utöver gudstjänster, kyrkliga handlingar och konfirmander också kontakter mot arbetslivet. Beroende på vem du är finns också möjligheten att vara arbetsledare för personalen som arbetar inom ditt verksamhetsområde.

Övriga upplysningar

Tjänsten är en tillsvidaretjänst som tillträds enligt överenskommelse. B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning för att kunna arbeta i vår församling.

Upplysningar:

Kyrkoherde Anna Kulle Säfstrand, tel. 042-717 34.

Sista ansökningsdag:

2019-01-31.

Välkommen med dina ansökningshandlingar till:

Kropps församling
Merkuriusgatan 215

254 72 Ödåkra

Märk kuvertet: ”Ansökan”.

Alternativt med e-post till anna.kulle@svenskakyrkan.se

Det händer!

Se våra aktiviteter i församlingen!