••Kropps församling     Svenska kyrkan
PÅ GÅNG i barn- och ungdomsverksamheten

På gång

i barn- och ungdomsverksamheten

I Kropps församling har vi barn-, familj- och ungdomsverksamhet på tre orter. I Björka, Mörarp och i Påarp erbjuds många olika aktiviteter.

Kyrkbio i Mörarp!

Mörarps kyrka är församlingens mörkaste, vilken gör den till den perfekta biokyrkan. Välkommen att se film i kyrkan!

Onsdag 1/11 kl. 15: ”Casper” (1995).

Fredag 1/12 kl. 18: ”Grinchen” (2000). En film om en flicka som undrar varför vi firar jul?

Onsdag 3/1 kl. 18: ”It’s a wonderful life” (1946). En svart-vit film om en man som glömmer bort det viktiga i sitt liv.

Fredag 9/2 kl. 18: ”Den lilla sjöjungfrun” (1989). Walt Disnyes klassiker.

Vi bjuder på popcorn och dricka.

Messy Church

En härlig kväll med mat, pyssel, musik och gemenskap. Vi börjar klockan 17.30 med att äta kvällsmat tillsammans inne i församlingshemmet. Efter maten presenteras kvällen tema och vi startar upp olika ”stationer” där vi pysslar och musicerar på temat. Det kommer att finnas pyssel av olika svårigheter och alla hjälps åt. Efter en liten stunds pyssel serveras kaffe.

Som avslutning har vi en andakt inne i kyrkan där vi knyter ihop det hela med sång, drama, betraktelse och bön. Kvällen avslutas senast klockan 19.30 och då kan vi gå hem i lugn och ro utan att behöva tänka på mat och disk. Förhoppningsvis har vi även fått något att fundera på och prata om. Så ta med dej familjen, grannen och alla andra som vill komma!

När och var?

Tisdag 14/11 kl. 17.30–19.30 i Björka församlingsgård.

Torsdag 14/12 kl. 17.30–19.30 i Välluvs församlingsgård.

Tisdag 30/1 kl. 17.30–19.30 i Mörarps församlingshem.

Tisdag 27/2 kl. 17.30–19.30 i Välluvs församlingsgård.

På söndagar kommer vi inte längre att ha några särskilda gudstjänster med små och stora, utan istället ser vi fram emot att barngrupper kommer medverka i våra ordinarie gudstjänster. Vi vill att alla i alla åldrar ska känna sig välkomna i alla gudstjänster!

Se alla tider hösten 2017:

Barnverksamheten i Björka församlingsgård

Barnverksamheten i Mörarps församlingshem

Barnverksamheten i Kupan i Påarp

Barn- och ungdomskörer

Ungdomsverksamheten Se ungdomssidan!

Välkomna till våra olika grupper!

Björka församlingsgård

Adress: Merkuriusgatan 215 i Björka

Mörarps församlingshem

Adress: Brandmansgatan 3 i Mörarp.

Kupan i Påarp

Adress: Lokföraregatan 20 C i Påarp

För mer information:

Kontakta oss gärna på 042-717 00, fax 042-711 21

eller e-post kropps.forsamling@svenskakyrkan.se

Resultat från livsloppet

Läs här!

Barnverksamheten i Björka församlingsgård

Barnverksamheten i Mörarps församlingshem

Barnverksamheten i Kupan i Påarp

Barn- och ungdomskörer i pastoratet

Ungdomsverksamheten Se ungdomssidan!