••Kropps församling     Svenska kyrkan
PÅ GÅNG i barn- och ungdomsverksamheten

På gång

i barn- och ungdomsverksamheten

I Kropps församling har vi barn-, familj- och ungdomsverksamhet på tre orter. I Björka, Mörarp och i Påarp erbjuds många olika aktiviteter.

Sommarläger 2018

I juni blir det verksamhet i Hålebäckstorps scoutstuga i Maglaby. Stugan ligger fint med skogen nära in på och på andra sidan sommarängar.

Dagläger (6–12 år):
Tisdag 19 juni
Onsdag 20 juni
Torsdag 21 juni

Kostnad: 20 kr. per dag.

Egen transport dit och hem: Barnen blir lämnade vid scoutstugan mellan klockan 8 och 9 Lättare frukost kommer att finns till barnen vid deras ankomst. Sedan är de där hela dagen, pysslar, lagar mat och hittar på massa andra saker i naturen.

Barnen hämtas sedan vid stugan igen mellan klockan 15 och 16. Bra om man kan samåka och hjälpas åt att köra barnen. Man anmäler sig till den dag man vill komma, självklart är man välkommen alla tre dagar.

Övernattningsläger (6–8 år)
25/6–26/6.

Kostnad: 50 kr. per barn.

Det första lägret för 6–8-åringar är från måndagen den 25/6 kl. 8 till tisdagen den 26/6 kl. 16.

Samma gäller här som under daglägret, att barnen blir lämnade och hämtade vid scoutstugan.

Övernattningsläger (9–12 år)
28/6–30/6.

Kostnad: 100 kr. per barn.

Det andra lägret för 9–12-åringar är mellan torsdagen den 28/6 och lördagen den 30/6. Vi kommer att starta detta läger med att vandra den första etappen på Skåneleden sl3 som går ifrån Åstorp upp till scoutstugan.

Vi kommer att samlas i Påarp och Mörarp för att sedan ta tåget till Åstorp och vandra upp till stugan tillsammans. Så det är viktigt att tänka på att all sin packning får plats i en bra ryggsäck som man kan orkar bära på vid vandringen. Lägret slutar på lördagen kl. 12 då barnen blir hämtade av er föräldrar vid scoutstugan.

Mer information kring detaljer och packlista får man vid anmälan.

Välkomna!

Anmälan senast den 1/6 till madeleine.kristensson@svenskakyrkan.se

Det finns begränsat antal platser varje dag. När man anmäler sig får man adressen till stugan om man inte vet var den ligger.

Efter sommaruppehållet börjar barnverksamheten igen i vecka 36 i september!

Se alla tider för våra grupper:

Barnverksamheten i Björka församlingsgård

Barnverksamheten i Mörarps församlingshem

Barnverksamheten i Kupan i Påarp

Barn- och ungdomskörer

Ungdomsverksamheten Se ungdomssidan!

Välkomna till våra olika grupper!

Björka församlingsgård

Adress: Merkuriusgatan 215 i Björka

Mörarps församlingshem

Adress: Brandmansgatan 3 i Mörarp.

Kupan i Påarp

Adress: Lokföraregatan 20 C i Påarp

För mer information:

Kontakta oss gärna på 042-717 00, fax 042-711 21

eller e-post kropps.forsamling@svenskakyrkan.se

Barnverksamheten i Björka församlingsgård

Barnverksamheten i Mörarps församlingshem

Barnverksamheten i Kupan i Påarp

Barn- och ungdomskörer i pastoratet

Ungdomsverksamheten Se ungdomssidan!