••Kropps församling     Svenska kyrkan
PÅ GÅNG i barn- och ungdomsverksamheten

På gång

i barn- och ungdomsverksamheten

I Kropps församling har vi barn-, familj- och ungdomsverksamhet på tre orter. I Björka, Mörarp och i Påarp erbjuds många olika aktiviteter.

Kick off för hela familjen

Fredagen den 25 augusti blir det stor ”kick off kväll” för all barnverksamhet i vår församling. Vi kommer att visa vad det finns för aktiviteter och grupper som man kan vara med i under höstterminen. Vi berättar om vad man gör i de olika grupperna och under tiden man tittar runt finns det grillad hamburgare att mumsa på.
Det hela avslutas klockan 19 med kyrkbio som visar ”Trolls”. Självklart bjuds det på popcorn och dricka till bion.

Var: Mörarps församlingshem och kyrka.
När: fredag 25/8 kl. 17.30.
För vem: För familjer i vår församling som vill veta mer om vår verksamhet.

Messy Church

Mat, gemenskap och gudstjänst – i höst ser vi fram emot att fira gudstjänster för hela familjen på tre tisdagskvällar klockan 17.30–19.30. Det blir den 19 september i Välluv, den 17 oktober i Mörarp och den 14 november i Björka.

Vi följer konceptet Messy Church – vi börjar med att äta mat tillsammans, därefter pysslar vi och så avslutar vi med att fira gudstjänst. Alla är välkomna till alla ställen!

På söndagar kommer vi inte längre att ha några särskilda gudstjänster med små och stora, utan istället ser vi fram emot att barngrupper kommer medverka i våra ordinarie gudstjänster. Vi vill att alla i alla åldrar ska känna sig välkomna i alla gudstjänster!

Se alla tider hösten 2017:

Barnverksamheten i Björka församlingsgård

Barnverksamheten i Mörarps församlingshem

Barnverksamheten i Kupan i Påarp

Barn- och ungdomskörer

Ungdomsverksamheten Se ungdomssidan!

Välkomna till våra olika grupper!

Björka församlingsgård

Adress: Merkuriusgatan 215 i Björka

Mörarps församlingshem

Adress: Brandmansgatan 3 i Mörarp.

Kupan i Påarp

Adress: Lokföraregatan 20 C i Påarp

För mer information:

Kontakta oss gärna på 042-717 00, fax 042-711 21

eller e-post kropps.forsamling@svenskakyrkan.se

Resultat från livsloppet

Läs här!

Barnverksamheten i Björka församlingsgård

Barnverksamheten i Mörarps församlingshem

Barnverksamheten i Kupan i Påarp

Barn- och ungdomskörer i pastoratet

Ungdomsverksamheten Se ungdomssidan!